Frisør Mille M i Herning

Vi vil være din foretrukne frisør i Herning! Alle ansatte har derfor den officielle 4-årige frisøruddannelse og deltager i et hav at kurser og efteruddannelse. Se priser og åbningstider i bunden af denne side - Velkommen til Mille M

 

 


 
frisør-millem-herning
Silkeborgvej 16, 7400 Herning. 
Se åbningstider

book-tid-online

Telefonbooking - Tlf. 60 93 30 93

 
 

▼ Se priser ved at vælge ydelser herunder ▼


 

Om Mille M i Herning

​Mandag: Lukket
Tirsdag: 09:30-17:30
Onsdag: 09:30-17:30
Torsdag: 09:00-19:00
Fredag: 09:00-17:30
Lørdag: 08:30-13:00

 

 

Mille M åbnede sin salon i Herning d. 7 april 2015 efter en mindre renovering. Salonen var tidligere besat af frisør B-NICE, som egentligt lagde grundstenene til den hyggelige salon på Silkeborgvej i hjertet af Herning. At åbne en frisørsalon i Herning var et naturligt valg for indehaver Hanne Maibom, da Herning (sammen med Kolding) huser en af landets 2 populære frisørskoler, som uddanner rigtige frisører. Mille M overtog derfor B-Nice i foråret 2015 med ambitioner om at være den bedste frisør i Herning målt på især pris ift. kvalitet.

Værd at nævne er også at vi hver torsdag har aftenåbent helt til klokken 19:00. Hvis du derfor har brug for en frisør som har sent åbent om aftenen, skal du booke tid om torsdagen. Vi har selvfølgelig også lørdagsåbent hver lørdag, hvis du ikke har mulighed for at komme i hverdagene.

Frisøren tilbyder

Hos Mille M er vi ikke specialiseret i bestemte dele af frisørfaget, men tilbyder en bred vifte af normale behandlinger såsom klipning, farvning, opspætning, permanent og børneklip. Efter aftale kan vi også påsætte hårextensions og har gode samarbejdsaftale med andre frisørsaloner, som har speciale i eksempelvis at lave parykker. Har du ønsker som du ikke umiddelbart kan finde her på siden kan vi højst sandsynligvis godt finde en løsning. Det hænder også at vi hjælper med make-up og styling af hår i forbindelse med fx. pressebilleder, filmoptagelser, messer eller lign. Du er altid velkommen til at kontakte os via e-mail eller på tlf. 60 93 30 93.