Redken Color Extend Mask - 250 ml

Redken Color Extend Mask - 250 ml

149,00 DKK 280,00 DKK

Vejl. pris 280,00 DKK

0,00

Lagerstatus: På lager
stk.

Dine fordele:

__________________________

✓ Gratis fragt over 499,-
✓ Dag-til-dag levering
✓ Trustpilot score 5/5
✓ 60 dages fuld returret
✓ 100% originale varer

▶ 
Få MilleM's nyhedsbrev

Color Extend Rich Recovery Mask fra Redken


En hårkur der giver fantastisk pleje og dynamik til det farvede hår

Med en avanceret Fade Resist Complex-teknologi har Redken formået at producere en eksklusiv hårplejeserie, der øger levetiden på din hårfarve og sikrer dig et medgørligt, glansfuldt og lækkert hår fuld af vitalitet.

Color Extend Rich Recovery Mask indeholder Redkens Interbond Conditioning System, som sikrer dig et uimodståeligt lækkert, blødt og mere modstandsdygtigt hår.

Mikro- net teknologi sørger for øget levetid af din hårfarve og du vil opleve hvordan din farve vil syne mere intens og livlig og dit hår vil være fuld af dynamik og strålende glans.

Tranebærolie optimerer farvens livlighed og glans.

UVA + UVB Filtrer sørger for optimal beskyttelse.

Brug Color Extend Rich Recovery som en plejende hårkur en enkelt gang ugentligt og suppler gerne med de øvrige Color Extend produkter fra Redken for at opnå absolut bedst resultat.


Anvendelsestip:


Start med at vaske dit hår, så skællaget åbnes og bliver modtagelig for den plejende, farvebevarende behandling med hårkuren fra Redken.

Når håret er vasket og shampooen skyllet ud, fordeler du en passende mængde Color Extend Mask i dit fugtige / håndklædetørre hår. Kam gerne igennem og lad hårproduktet virke i ca 10-15 minutter inden du skyller ud i lunkent vand.

Vi anbefaler at du efterfølgende afslutter din behandling med Color Extend conditioner. Ved brug af balsam som afslutning lukkes skællaget og hårkurens fantastiske egenskaber fastholdes i hvert enkelt hårstrå.