Dalens Olie


Et dansk naturprodukt helt uden tilsætningsstoffer! En midtjydsk kvinde begyndte i 1985 at blande en skønhedsolie til sig selv, bestående af jordnøddeolie, olivenolie, rosenvand og lanolin. Resultatet blev så populært hos hende selv og omgangskredsen og i 1999 var efterspørgslen så stor, at hun valgte at opstarte en egentlig produktion af Dalens Olie.

 


{{amount}}

Dalens olie med fantastiske egenskaber

Det har givet ekstra meget ledig hyldeplads hos massevis af kvinder landet over. De har opdaget, at denne hudolie gør andre olieprodukter overflødige. Dalens olie har nemlig rigtig mange fantastiske egenskaber og kan anvendes som dagcreme/natcreme, make-up fjerner, massageolie, kropspleje, badeolie mm. Dalens Olie er naturlig hudpleje til dagligt brug til hele familien.

Dalens olie til f.eks. psoriasis

Ydermere er Dalens Olie meget famøs for dens evne til at lindre psoriasis og er en olie anbefalet af mange til behandling af psoriasis.

Se evt. mere info om produktet og dets anvendelsesmuligheder ved at læse Hanne's anmeldelse af Dalens Olie.

Dalens Olie tilbud hos Millem.dk

Dalens Olie er blevet kaldt verdens bedste olie til huden blandt alle produkter på markedet. Du vil ikke blive skuffet, når du prøver denne universal olie, som er så elsket. Hos MilleM.dk kan du altid finde tilbud på Dalens Olie.